Saturday, August 20, 2011

PEP PERCUBAAN PMR SELARAS SBP 2011


Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Matematik
Sains
Geografi
Sejarah
Pendidikan Islam
Kemahiran Hidup 1
Kemahiran Hidup 2

11 comments:

Anonymous said...

Tak boleh nak download , ada error bila nak download

Anonymous said...

ya la...tak boleh download.. camna nak buat?

Kekwa Jingga said...

Boleh tolong email kepd sy tak?..kekwajingga@gmail.com. terima kasih...

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Minte maaf mengganggu. Saye pun dah cuba, tak pdt jugak...katenye 'file exceeded'. Kalau tak keberatan boleh tolg email kpd saye di:
jaymie_jem@yahoo.com

Thanks.

Anonymous said...

Конец лета наступает, депрессуху предвещает
Собираем чемодан и летим в далекий http://tai.com

Anonymous said...

tumpang tanya...boleh tolong e-mail kertas-kertas soalan percubaan yang ada kepada saya?emel saya ialah jek_0707@yahoo.com

terima kasih

Anonymous said...

boleh email kepada saya tak soalan percubaan pmr sejarah 2011. tq...zamriothman77@gmail.com

Wan said...

sila upload di mediafire, akan memudahkan semua pihak

Anonymous said...

Salam tuan/puan empunya blog,tolong emaillkan soalan geografi PMR SBP 2011 kepada mohdnaim38@yahoo.com

Anonymous said...

please email kan soalan ke atyc_bff@yahoo.com..(fb)
thanx

Anonymous said...

tak boleh nak download..leh email x?azwanie_azik@yahoo.com..trima kasih..